~ DAGEN.

 
Sidecut hipster, det är jag. Tog nyss lite modellfoton på mig själv för jag kände för't. Idag har jag legat i soffan och kollat på film med pappa, riktigt lungt och fint, älskar verkligen långa och lata söndagar. Men back to reality, imorgon är det skola igen, nya äventyr ska skapas och nya läxor kommer komma, love it. Hoppas ni har haft en bra helg för det har jag, kram på er! 

300912

 
 
 
 
 
 

©SandaZembo
Modell; Jag
Foto; Jag


DAGENS LÅT!

Idag har jag vaknat, ätit frukost och drogat denna låt!

FILM MYS!

 
Nyss kollat på LOL och den var sjukt bra, grät faktiskt om jag ska vara ärlig. Nu ska jag kolla på The Amazing Spiderman och Andrew Garfield är ju så het också, lär dö. 

DAGENS LÅT!


MORGON ELLER EFTERMIDDAG?!

Vackra Ester! 
Men in black III.
Lite bilder ifrån igår, Ester på Historian. Igår kväll kollade jag på Men in black 3, as bra, värd att se. 
Imorse vaknade jag vid 12 tiden och efter frukost kollade jag och far min på Lorax, så jävla bra och rolig. Jag älskar disney filmer, älskar dem verkligen! Idag ska jag bara vara instängd i mitt rum vid datorn och feta mig. Hoppas ni får en bra lördag och helg, kram! :)

KALLT SOM FAN!

Vaknade imorse av hur kallt det var i mitt rum, helvete asså! Nu ska jag i alla fall fixa mig sedan ska jag dra till station, kram! :)

MY NEW ROOM!

 
 
 
 
 

©Sanda Zembo


STÄDA!

Ni får en vacker bild på när jag räknar matte, fint va? 
Efter skolan cyklade jag till farmor och åt lite och sedan stack jag hem och städade och mublerade om mitt rum, like a baws. Nu ska jag duscha sen sova, trött efter allt städande, kram på er!

NY HEADER!

 

SKOLA!

©Wictor Fogelström

Fick D på mitt Samhällsprov, glad att första provet är avklaret nu. Har inte hänt så mycket, har pluggat ganska mycket sen idag i skolan så gjorde vi ett arbete om fattigdom och rikedom och jag var den rika lilla bitchen så Wictor fotade mig lite, tyckte om denna bilden. Ska försöka uppdatera mera, följ mig gärna på Instagram; @sandazembo, kram!

 


LE BONDE!

 
Vaknade runt 10 och vi åt le frukost. Efter det skulle hon visa runt på "gården" och ja som ni ser så har jag blivit en i familjen, le bonde. Michelle har smittat av sig och jag säger bara OH MY GAWD! Och jag har på mig en jaktjacka, som ni kan se så ör jag så smexig, no offence. Hoppas ni har haft en underbar helg, själv har jag gått upp 10000 ton, lol. Kram! :)

MOROTSKAKA!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

©SandaZembo

Min och Michelles vackra morotskaka!


AT LE MICHELLES PLACE!

 
 
 
 

Är hos Michelle som ni redan vet. Vi kollade på hava Dark Shadows igår men vi blev så trötta så vi gick till sängs tidigt. Idag vaknade Michelle vid 10 och jad vid 12, jo jag vet, jag sover länge. Som ni ser så är jag väldigt aktiv på Instagram så ni kan följa mig där @sandazembo. Nu ska vi baka morotskaka, tog tyvärr inte med mig le kamera eftersom den inte fick plats men jag får låna Michelle's mammas kamera, hoppas på det bästa.
1;a bilden är på Michelle när hon är 5 månader.
2;a bilden är på bilfönstret.
3;e bilden är på Michelles öga.
4;e bilden är en inbjudan från tvåorna i skolan då ES11 bjuder ES12 (min klass) på fika, ingen lektion i en timme, I don't mind. Hoppas ni har haft en bra dag och helg, bilder kommer snart, kram! 

JAG ÄR SMART?!

 
Känner mig ganska stolt nu då jag redan kan Samhällen *proud moment*. Pappa förhörde mig och jag fick alla svaren rätt, ganska imponerad om jag ska vara ärlig. Just nu lyssnar jag på Spotify och är inne på Tumblr, har också packat inför imorgon. Ska till bondebyn Vrigstad och vara där hela helgen med min underbara och retarda vän Michelle, lovar att ta kort på ganska mycket, hoppas ni får en underbar helg, kram!

FUCK SAMHÄLL!

Pluggar till samhälls provet imorgon, hatar samhäll inte direkt mitt STARKASTE ämne.. Hoppas jag i alla fall kan få ett E eller mer, man får se, kram!

TRÄD GJORT AV SUDD!

När jag Michelle och Albin inte har något life på Engelskan!

FLOWERS!

 
 
 
 

PLUGG, PLUGG OCH MERA PLUGG!

Jag har suttit dom två senaste dagarna och pluggat. Igår pluggade jag lite till samhällsprovet som vi har fredag och jag är inte alls taggad för det. Idag, läst 3 kapitel i The Hunger Games och försökt att lära mig glosorna till det, 58 stycken. Jag är död, tro mig det går inte, jag får verkligen inte in dem. Hoppas allt löser sig, finns ju fler i klassen som inte kan så jag är inte ensam. 
 
Imorgon blir det plugg så förvänta er inget blogginlägg. Men nu i helgen blir det ut på promenad och fota. Glöde också säga att mitt knä är helt cp så jag har tid hos doktorn den 5 Oktober här i Tranås och han ska kolla lite närmare på't. Annars blir det röntga knät. Hoppas på det bästa!

IN LE SCHOOL!

Har precis kommit till skolan. Har egentligen sovmorgon till tio men eftersom jag pendlar så går det inga senare tåg eller bussar så jag får vara här två timmar tidigare. Har ingen matte, ska ha klassråd istället och sen idrott vilket jag ej tycker om.
Ska försöka fota när jag kommer hem, kram!

TATUERING!

Som många av er redan vet så har jag redan tatuerat "Suzana" på min vänster arm och jag vill jätte gärna ha en ny, så jag har försökt att övertala pappa att få en tatuering i julklapp och om jag ska vara ärlig så tror jag att jag har lyckats. Vill tatuera "love is stronger" på högerarmen fast mer åt sidan och inte PÅ armen. Ganska svårt att förklara. Ska inte ge upp och jag har visat pappa många stilar och jag gillar denna. 

MUSIKTIPS!

 
Dagens låt,

20:15





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Random Tumblr bilder
 
 

SJUTTONDESEPTEMBER

"The prettiest smile hides the deepest secrets."
 
Idag hade jag studiedag vilket var awesome. Har bara tagit det lugnt idag eftersom att jag pendlar varje dag till skolan så jag ville bara vila. Imorgon ska det tydligen regna i Tranås vilket suger, men om det slutar tills jag kommer hem så lovar jag er att det kommer komma upp nya bilder imorgon. Jag hade också, tydligen vunnit en bloggdesign och eftersom jag inte har kunnat komma in på min blogg så har jag mejlat tjejen och förklarat allting så nu får jag hoppas på det bästa. På fredag ska jag äntligen få min skoldator, som jag har längtat. Hoppas ni har haft en bra dag,
Kram!
 
 

BÖRJAR OM!

Har bestämt mig för att börja om allting. Nytt liv, ny blogg så nu kommer ni få följa med mig och min resa igenom gymnasiumet och andra saker. Under denna vecka har det hänt massor av saker. Måndag till Fredag var det ju skola men i fredags fyllde jag 16. Åkte till Malmö/Trelleborg och firade min födelsedag med pappa och hans vänner, träffade en jätte fin tjej, Isabella. Igår var vi två ute och gick, åt på donken, hyrde film och köpte godis. Nu har jag precis vaknat och vi ska äte frukost/nutella. Ha det fett bra människor! :)

bloglovin bloglovin
Den 14 september 1996 föddes jag och fick namnet Sanda. Jag bor i Tranås tillsammans med min mamma, pappa och bror där jag också spenderar min tid med antingen vänner, i skolan eller vid datorn. Alla bilder är tagna av mig och jag använder kameran "Nikon D5000, har ni några frågor så finns det en frågelåda i kanten! Lämna gärna en kommentar efter dig!